Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a zidar » 22 Avg 2015, 23:29

Odpiram novo temo, ker smo v povezavi z naslovom teme zasrali že vse ostale. Vsak naj napiše svoje mnenje, svoj pogled...brez dokazovanja drugim kako prav ima on in kako narobe drugi. Administratorje prosim, da naj tudi brišejo vse vpise, ki imajo namen žaliti ali kako drugače poniževati igralce ali kogarkoli drugega iz kluba. Vsako mnenje se da napisati na tak način, da nihče ni poniževan ali popljuvan.
Da se vrnem k temi...
Imamo najstarejšo ekipo v ligi, večina teh igralcev je skupaj že dalj časa, prinesli so nam veliko veselja, veliko lepih trenutkov in nepozabnih nogometnih doživetij. V nekem trenutku je od njih ostala samo še bleda senca. Isti igralci, isti trener, izjemna podpora navijačev...saj niso čez noč pozabili igrati nogometa!?
Moje mnenje je, da se krivda za nastalo situacijo lahko deli na vse akterje, igralce, trenerje, vodstvo. Igralci, kot smo ugotovili, so v zrelih nogometnih letih. Večini je verjetno tudi jasno, da se bodo vsako leto težje kjerkoli angažirali. Največ možnosti je bilo po uspešnih predstavah v LP...pa je temu sledil padec, negledljiva igra v prvenstvu. Igrali so praviloma na mestih, ki jim ne odgovarjajo...če je kdorkoli prišel gledat katerega od naših...ni imel kaj videt...lahko pa je videl nasprotnike, ki so parirali našim brez prevelikih težav. Mislim na posameznike, ki so se iz drugih klubov lahko prodali tja, kamor si naši želijo. Našim ni uspel noben uspešen transfer že nekaj časa...in fantje(možje pri 28, 29 letih) so prišli do spoznanja, da iz prestopov, ki bi jim prinesli dobre pogodbe, ne bo nič...tukaj nekje najdem razlog za brezvoljno igro, za golo izpolnjevanje pogodbe.
Tukaj je zaspal ŠD in ostalo vodstvo. Na krilih uspehov so zaspali...niso predvidevali, da se lahko vse v nekem trenutku zaustavi, da si večina "zvezd" želi naprej, drugam...upravičeno ali neupravičeno. Kopičenje igralcev, o razlogih ne bi, ki jih nikjer ne uporabimo, plačujemo pa jih...praviloma takih, ki so zastonj in drugje ne dobijo angažmaja. Neupoštevanje možnosti, da se lahko hitro kje kaj podre...dokaz poškodba Stojanovića, ki ob 50+ igralcih, nima menjave, kar se taki instituciji ne bi smelo pripetiti ... preveliki apetiti pri morebitnih odhodih...in kar je mene vedno najbolj motilo, nekaznovanje(manjša plača, tribuna, B ekipa ipd) ob slabih igrah, prestopkih v zasebnem življenju, ki vplivajo na igro posameznika...za vsak dober rezultat so bili pa nagrajeni! Ob neenakopravnem obravnavanju istih "prestopkov" pri različnih igralcih...
Vse skupaj je povzročilo stanje, ko enostavno ni več energije. Vsak lahko nekje "zaspi", kaj spregleda...in vsak lahko to popravi.
Po mojem skromnem mnenju je zdaj najbolj primeren trenutek, da pomladimo ekipo, starim igralcem damo možnost oditi(tudi zastonj, če je treba), da pripeljemo trenerja, ki bo lahko sam delal, brez sufliranja in navodil, brez menađerskih pritiskov na njega. Rezultat ni prioriteta, ta bo prišel sam zelo hitro. Navijači znamo čakati, znamo razumeti...znamo verjeti.
Spet je na potezi vodstvo... čarodej Zaho, ki je iz nič oz., zelo malo izvlekel ogromno...želim, da pokaže to znova. Le da ne bo treba iz nič ampak samo znova!
zidar
 
Prispevkov: 479
Pridružen: 25 Mar 2014, 21:45

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Zavo » 23 Avg 2015, 11:09

Slaba telesna priprava. Padec v formi. Izguba samozavesti. Slabo vodenje zadnji dve leti.

To so po moje glavne značilnosti trenutne situacije. Na igri se vidi, da so igralci totalni brez samozavesti. Nihče razen Agima ne strelja po golu. Agimovi projektili pa letijo v stratosfero. Ni klizanja, ni presinga, ni iskre, kot bi se Zaho izrazil.

Rešitev. Po mojem mnenju je potrebno igralcem dopovedati, da tako ne bo šlo. Da nimamo igralcev, ki bi bili tehnični presežek v ligi. Da bodo morali biti pripravljeni travo grizt. In temu primerno posvetit tudi treninge, tudi za ceno še kakšne poškodbe. Če bi mi včeraj pritiskali na knape že v njihovi obrambi, klizali na njihove sprejeme žog in je ne dovolili imeti posest, bi jih premagali. Tako pa smo opazovali dogajanje in bili posrani, da jim kakšna zaluta, kar bi se tudi ob nevidnem Vilerju z lahkoto lahko zgodilo.

Torej Vilerja in Mendyja za kak mesec na tribuno ali B ekipo in Janžo, ter Bajdeta ali kakšnega iz B ekipe v igro.
Agim je dober igralec, samo če se igralci ne odkrivajo, potem on nima s kom odigrat in se v igri čisto izgubi.
Lahko tudi Tavaresa uporabljamo samo v 2. polčasu po potrebi. Me v tem trenutku potrebujemo borce, ki bodo travo grizli, da se iskrica spet vžge. Sama od sebe se ne bo.
Zavo
 
Prispevkov: 1952
Pridružen: 26 Mar 2014, 00:35

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a guano » 23 Avg 2015, 11:15

Rešitev: Trener z velikim znanjem in še večjo neodvisnostjo. Rezultati bodo zelo hitro vidni.

Vse kar bo drugega, pomeni stagnacijo ali celo nadaljni padec...

ps. vsaka dan treninga pod pomočnikom bivšega, pomeni izgubljen dan in vsaka tekma vodena iz njegove strani ali strani šd, pomeni dodatno izgubo točk, katere bomo še kako letos pogrešali. Letos ni sezona, ko bi lahko rekli, ni problem zaostanek, saj ga bomo spomladi nadoknadili...ne bomo ga, ne (vsak zaostanek večji od 6-7 točk, nas bo po vsej verjetnosti stal naslova).
N.A.T.O. = North Atlantic Terrorist Organization
Uporabniški avatar
guano
 
Prispevkov: 15857
Pridružen: 25 Mar 2014, 15:41
Kraj: Maribor

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a grega72 » 23 Avg 2015, 17:22

vidno je,da smo totalno zjebali bazične priprave,če ne s tehniko smo ekipe v ligi vedno lomli na fizični pripravljenosti,zdaj,ko smo totalno zanič
fizično,pridejo tehnične pomankljivosti še bolj do izraza,novi trener bo rabil vsaj zimsko pavzo,da to ekipo spet spravi v red,včeraj sem jih opazoval,
trije se kičkajo,ostali pa gledajo od daleč in stopicajo na mestu,tak se ne igra fuzbal
Uporabniški avatar
grega72
 
Prispevkov: 1993
Pridružen: 25 Mar 2014, 16:28

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a lassie » 23 Avg 2015, 17:44

Na pripravah ni casa za trening, ce je treba videje snemat. In to je bistvo nase krize. Klub se je oddaljil od osnov, torej od fuzbala. Pomembno je postalo kak zgledamo, koga lahko pokazemo...

Sent from my Optimus G using Tapatalk
Uporabniški avatar
lassie
 
Prispevkov: 3308
Pridružen: 25 Mar 2014, 16:26

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a rebel » 23 Avg 2015, 23:17

V naslednjih dneh bo že iz objave imena novega trenerja jasno, če smo prvenstvo že predali ali nameravamo ostati v igri za vrh. V vsakem primeru bomo izgubili še 6 do 9 točk in glede na polet Olimpije in možnosti njihovih finančnih vložkov sami ne odločamo več o ničemer. Skrbi me, da bo naša pot v Evropo v tej sezoni vodila samo skozi pokalno tekmovanje, ker možnosti nekega magičnega preskoka v glavah igralcev glede pristopa ne vidim, niti z njim nima smisla računati. Na kratek rok ne.
“Fail to prepare, prepare to fail.” – Roy Keane
Uporabniški avatar
rebel
 
Prispevkov: 1780
Pridružen: 28 Mar 2014, 18:55

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Baros82 » 24 Avg 2015, 08:26

Jaz menim, da gre tako za krizo kot tudi zasičenost. Jedro ekipe igra skupaj 4 oz. 5 let. Sigurno jim je tudi jasno, da se bodo težko prodali v boljšo ligo. Če ni šlo lani, ko so igrali ligo prvakov, bo sedaj še težje realizirati kakšen prestop. Iz tega vidika, da se igralci ne morejo prodati v ene dobre klube, morda izhaja nezadovoljstvo in temu botruje nezavzetost in neborbenost. Lanski zimski prestopni rok ni bil najbolje izkoriščen, če gledamo prvo ekipo. Super je, da so se okrepili z mladimi, a jim bo treba kaj hitro dati priložnost. 3 do 4 igralcem iz B ekipe je potrebno dati priložnost. Menim, da je bila napaka neprodaja Stojanovića, o tem predpostavljam, da je fant zaradi tega zelo nezadovoljen in da se je to nezadovoljstvo preselilo tudi na ostale fante, kljub temu, da imajo super pogoje za slovenske razmere.

Največji problem po moje je psihična pripravljenost ekipe. Morala je na psu, zaradi slabe priprave in rezultatov. Upam, da klub razmišlja v tej smeri, da najamejo psihologa. Drugi problem je forma igralcev. Sicer ne vem, kako so se pripravljali, a so pripravljalne tekme dale jasen signal, da ekipa ni ustrezno pripravljena. Menim, da tu tiči razlog za zgoden izpad iz Evrope, poraz v superpokalu, porazne igre v slovenski ligi in temu tudi primerni rezultati (no, trenutna uvrstitev je glede na igro oz. način igranja zelo dobra).

Moje mnenje je, da je za nastalo situacijo kriv kar celoten strokovni štab, ne samo Šimundža in pa seveda igralci. Upam, da bo nov trener dovolj avtonomen in da si bo lahko pripeljal novega kondicijskega trenerja, ki je še zraven psiholog, oz. da nov trener obvlada psihološko pripravo. To mislim, da manjka igralcem. Manjka pa jim tudi disciplina, žal.

Veliko forumskih kolegov je pisalo, o raznih ponočevanjih, pivskih turnejah ipd. Če je to res, je potrebno rigorozno sankcionirati igralce. Profesionalec si teh izletov pred tekmo ne sme privoščiti. Menim, da je dobro, da se vzpostavi pravilnik, oz. če obstaja v klubu, da se ga striktno upošteva in se igralce tudi denarno kaznuje. V primeru večkratnega neupoštevanja pravil pa se igralcu zahvali za sodelovanje. Tole prestavljanje igralcev v B ekipo nima efekta. V B ekipi zadeva, a klub dejansko od njega nima nič. Igralec pa v bistvu ne čuti nobene posledice, dobiva plačo takšno kot da bi bil igralec prve ekipe in čaka, da mu pogodba poteče. Sicer ne vem, kakšne pogodbe imajo igralci in upam, da imajo tudi aneks, ki v primeru neupoštevanja pravil daje možnost sankcioniranja, a menim, da bo potrebno te stvari urediti, če to nimajo urejeno.

Upam, da to naše moštvo prebrodi čimprej in da se vrnejo na stare tirnice. To pa bodo dosegli tako, da bodo pustili proste roke novemu trenerju, da bo selekcioniral igralce, tisti, ki niso v formi, ali pa se jim ne da, da jih preprosto posedi na klop oz. ustrezno sankcionira (motivira?), ne glede na to, kakšen je njihov status v ekipi, v A ekipi pa naj igrajo igralci, ki so motivirani in željni igre.

Menim, da sama postavitev ekipe ni glavni problem ekipe, saj 5 let pa je ta sistem funkcioniral, je pa res, da bi bilo dobro imeti vsaj še dve taktiki naštudirani.
NK Maribor, ponos Štajerske
Baros82
 
Prispevkov: 266
Pridružen: 17 Avg 2015, 11:35

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a starosta » 25 Avg 2015, 07:43

Taktika z dvema defenzivnima.
Če nimaš na sredini kreativca je vse na silo in na srečo. Mi se moramo rešit dveh klasičnih defenzivnih hkrati v igri in bo bolje.
Ali pa namesto enega v igri zraven njega Vršič, samo on je problem v obrambnih nalogah.
Uporabniški avatar
starosta
 
Prispevkov: 2096
Pridružen: 30 Mar 2014, 20:28

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Zavo » 25 Avg 2015, 20:59

Sem se pogovarjal z enim trenerjem pred kratkim, ki trenira oziroma je treniral klub iz 1. angleške lige (po naše 3. liga) iz okolice Boltona.
Ker me je zanimalo malo kako on gleda na te taktike in, ko sem mu povedal kako Maribor igra mi je odgovoril zelo enostavno. Če hočeš imeti dolgoročno uspehe moraš igrati zelo kontrolirano in to je kar Maribor počne. Slabost tega je, da igra ni preveč atraktivna za gledalce, prednost pa da prinaša lovorike. Zdaj, ko je ekipa v pizdi je itak vsaka taktika v kurcu. Igralci pač morajo travo grizt, da se lahko vsi branijo in vsi napadajo.

On recimo ljubi taktiko 4-1-4-1 ko napadajo in 4-5-1 ko se branijo. To bi pri nas zgledalo s Fičotom v potegnjeni vlogi in Agim, Vršič, Kabha, Santi pred njim.

Ne vem, upam da nov trener poštima glave in da se vrnemo h koreninam.
Zavo
 
Prispevkov: 1952
Pridružen: 26 Mar 2014, 00:35

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Fantastic » 25 Avg 2015, 21:11

Dejstvo je, da za našo taktiko rabiš dva trkača na bokih, kar pa Agim in Vršič glih nista. Onadva sta klasični"10ki", ki jima je mesto za napadalci.
Uporabniški avatar
Fantastic
 
Prispevkov: 4192
Pridružen: 25 Mar 2014, 18:04

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a pegi » 25 Avg 2015, 21:44

Fantastic napisal/-a:Dejstvo je, da za našo taktiko rabiš dva trkača na bokih, kar pa Agim in Vršič glih nista. Onadva sta klasični"10ki", ki jima je mesto za napadalci.


Pa je Agim res? Ne vem, meni se zdi, da je to mnenje nastalo nekje v zadnjem letu, odkar je par tekem igral na tem položaju. V vseh njegovih letih prej se ga jaz spomnim samo na krilu, da ne omenjam splošnega mnenja ob njegovem prihodu, da ne gre za desetko - playmakerja, pač pa za krilo.
pegi
 
Prispevkov: 569
Pridružen: 28 Mar 2014, 16:07

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a hitman.1989 » 25 Avg 2015, 21:49

Baros82 napisal/-a:Jaz menim, da gre tako za krizo kot tudi zasičenost. Jedro ekipe igra skupaj 4 oz. 5 let. Sigurno jim je tudi jasno, da se bodo težko prodali v boljšo ligo. Če ni šlo lani, ko so igrali ligo prvakov, bo sedaj še težje realizirati kakšen prestop. Iz tega vidika, da se igralci ne morejo prodati v ene dobre klube, morda izhaja nezadovoljstvo in temu botruje nezavzetost in neborbenost. Lanski zimski prestopni rok ni bil najbolje izkoriščen, če gledamo prvo ekipo. Super je, da so se okrepili z mladimi, a jim bo treba kaj hitro dati priložnost. 3 do 4 igralcem iz B ekipe je potrebno dati priložnost. Menim, da je bila napaka neprodaja Stojanovića, o tem predpostavljam, da je fant zaradi tega zelo nezadovoljen in da se je to nezadovoljstvo preselilo tudi na ostale fante, kljub temu, da imajo super pogoje za slovenske razmere.

Največji problem po moje je psihična pripravljenost ekipe. Morala je na psu, zaradi slabe priprave in rezultatov. Upam, da klub razmišlja v tej smeri, da najamejo psihologa. Drugi problem je forma igralcev. Sicer ne vem, kako so se pripravljali, a so pripravljalne tekme dale jasen signal, da ekipa ni ustrezno pripravljena. Menim, da tu tiči razlog za zgoden izpad iz Evrope, poraz v superpokalu, porazne igre v slovenski ligi in temu tudi primerni rezultati (no, trenutna uvrstitev je glede na igro oz. način igranja zelo dobra).

Moje mnenje je, da je za nastalo situacijo kriv kar celoten strokovni štab, ne samo Šimundža in pa seveda igralci. Upam, da bo nov trener dovolj avtonomen in da si bo lahko pripeljal novega kondicijskega trenerja, ki je še zraven psiholog, oz. da nov trener obvlada psihološko pripravo. To mislim, da manjka igralcem. Manjka pa jim tudi disciplina, žal.

Veliko forumskih kolegov je pisalo, o raznih ponočevanjih, pivskih turnejah ipd. Če je to res, je potrebno rigorozno sankcionirati igralce. Profesionalec si teh izletov pred tekmo ne sme privoščiti. Menim, da je dobro, da se vzpostavi pravilnik, oz. če obstaja v klubu, da se ga striktno upošteva in se igralce tudi denarno kaznuje. V primeru večkratnega neupoštevanja pravil pa se igralcu zahvali za sodelovanje. Tole prestavljanje igralcev v B ekipo nima efekta. V B ekipi zadeva, a klub dejansko od njega nima nič. Igralec pa v bistvu ne čuti nobene posledice, dobiva plačo takšno kot da bi bil igralec prve ekipe in čaka, da mu pogodba poteče. Sicer ne vem, kakšne pogodbe imajo igralci in upam, da imajo tudi aneks, ki v primeru neupoštevanja pravil daje možnost sankcioniranja, a menim, da bo potrebno te stvari urediti, če to nimajo urejeno.

Upam, da to naše moštvo prebrodi čimprej in da se vrnejo na stare tirnice. To pa bodo dosegli tako, da bodo pustili proste roke novemu trenerju, da bo selekcioniral igralce, tisti, ki niso v formi, ali pa se jim ne da, da jih preprosto posedi na klop oz. ustrezno sankcionira (motivira?), ne glede na to, kakšen je njihov status v ekipi, v A ekipi pa naj igrajo igralci, ki so motivirani in željni igre.

Menim, da sama postavitev ekipe ni glavni problem ekipe, saj 5 let pa je ta sistem funkcioniral, je pa res, da bi bilo dobro imeti vsaj še dve taktiki naštudirani.
Imajo aneks v pogodbi da v primeru da grejo v B ekipo pa člene zaradi katerih lahko grejo in so zelo široki npr. nezadovoljstvo z igralcev itd.. majo plačo nižjo
hitman.1989
 
Prispevkov: 1034
Pridružen: 22 Nov 2014, 15:11

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a PsYChoSLO » 25 Avg 2015, 23:25

hitman.1989 napisal/-a:
Baros82 napisal/-a:J.
Imajo aneks v pogodbi da v primeru da grejo v B ekipo pa člene zaradi katerih lahko grejo in so zelo široki npr. nezadovoljstvo z igralcev itd.. majo plačo nižjoKaj se čaka?
Uporabniški avatar
PsYChoSLO
 
Prispevkov: 3085
Pridružen: 25 Mar 2014, 20:52

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Baros82 » 26 Avg 2015, 07:22

To se tudi jaz sprašujem!
NK Maribor, ponos Štajerske
Baros82
 
Prispevkov: 266
Pridružen: 17 Avg 2015, 11:35

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a baresi » 26 Avg 2015, 07:34

Na soboto in tekmo s Krko, to je valda jasno, da ne bo nič prej.
Uporabniški avatar
baresi
 
Prispevkov: 3060
Pridružen: 29 Mar 2014, 10:02

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a dixi » 26 Avg 2015, 07:42

hitman.1989 napisal/-a:
Baros82 napisal/-a:
Imajo aneks v pogodbi da v primeru da grejo v B ekipo pa člene zaradi katerih lahko grejo in so zelo široki npr. nezadovoljstvo z igralcev itd.. majo plačo nižjo


Pa si ti prepričan v to kar si napisal in da imajo res takšen aneks? Ali si samo sam pri sebi to misliš in si si to enostavno izmislil? Tako kot si je nekdo na tem forumu preprosto izmisil da imajo igralci v pogodbah varovalke, ki jim ob neigranju v Evropi avtomatsko zniža njihove plače. Kar seveda ni res.

Po mojem mnenju sama prestavitev v ekipo B ne more znižati plače, igralci ne bi podpisali takšnih pogodb.
dixi
 
Prispevkov: 3066
Pridružen: 29 Mar 2014, 14:06

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a sunlord » 26 Avg 2015, 08:47

Plača ostane enaka,.....
sunlord
 
Prispevkov: 331
Pridružen: 18 Jun 2014, 18:36
Kraj: Maribor

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Baros82 » 27 Avg 2015, 14:29

Tudi jaz mislim, da plača ostane enaka!
NK Maribor, ponos Štajerske
Baros82
 
Prispevkov: 266
Pridružen: 17 Avg 2015, 11:35

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Phantom » 28 Avg 2015, 00:17

Plača je ista. Ne dobijo edino premij.
Phantom
 
Prispevkov: 3668
Pridružen: 26 Jul 2014, 00:14
Kraj: Štajerska

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a zeitgeist » 02 Sep 2015, 12:46

Roko na srce, igra se je izgubila z Antejem vred že pred koncem prvenstva, ko smo osvojili nov naslov. Poškodbe in neprimerno tempirana forma (med drugim tudi pripravljalne tekme s Sturmom in Astro- samo oni gol Budesca se spomnimo, zdaj pa je ¨10 eliminirala še West Ham z Biličem na čelu) za LP so letos zjebali stroko posledično pa igralce. Formo so tempirali za 3 predkrog in ne za drugi žal! Anteja pa poškodbe in malo njegov ne/napadalni kompas. Poz. so okrepitve, sam je pa logično da se Kabha, Gigli in Bajde ne morajo čez noč vklopiti v bivši Antejev ne/sistem. Bo moral Kruno nasprotnike presenetit s drugo postavitvijo in s skrito taktiko, ne pa s preverjenim šablonskim sistemom, ki ga nasprotniki čitajo kot prebrano knjigo. Astana nas je prečitala (Še Stojilov je izjavil, da ga je Mb spomnil na njegovo nekdanje moštvo, ko so po uspehih v evropi se izpeli. Koper prav tako. Olimpija pa je zabila samo še zadnje žeblje v našo krsto. Je pa res, da letos tudi igralci niso pravi in ne vem zakaj je Ante gradil igro okoli Vršiča. Preveč vprašajev in zelo malo odgovorov, ko je tako se Mariboru ne piše nič dobrega! Bomo videli kaj bo Kruno zrihtal, a ne dam mu preveč kredita.
zeitgeist
 
Prispevkov: 10
Pridružen: 02 Sep 2015, 11:31

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Don » 02 Sep 2015, 12:55

zeitgeist napisal/-a:Roko na srce, igra se je izgubila z Antejem vred že pred koncem prvenstva, ko smo osvojili nov naslov. Poškodbe in neprimerno tempirana forma (med drugim tudi pripravljalne tekme s Sturmom in Astro- samo oni gol Budesca se spomnimo, zdaj pa je ¨10 eliminirala še West Ham z Biličem na čelu) za LP so letos zjebali stroko posledično pa igralce. Formo so tempirali za 3 predkrog in ne za drugi žal! Anteja pa poškodbe in malo njegov ne/napadalni kompas. Poz. so okrepitve, sam je pa logično da se Kabha, Gigli in Bajde ne morajo čez noč vklopiti v bivši Antejev ne/sistem. Bo moral Kruno nasprotnike presenetit s drugo postavitvijo in s skrito taktiko, ne pa s preverjenim šablonskim sistemom, ki ga nasprotniki čitajo kot prebrano knjigo. Astana nas je prečitala (Še Stojilov je izjavil, da ga je Mb spomnil na njegovo nekdanje moštvo, ko so po uspehih v evropi se izpeli. Koper prav tako. Olimpija pa je zabila samo še zadnje žeblje v našo krsto. Je pa res, da letos tudi igralci niso pravi in ne vem zakaj je Ante gradil igro okoli Vršiča. Preveč vprašajev in zelo malo odgovorov, ko je tako se Mariboru ne piše nič dobrega! Bomo videli kaj bo Kruno zrihtal, a ne dam mu preveč kredita.Da bi mi gradili igro okoli Vršiča na njegovem položaju bi bilo to samo dobro. Sicer pa je zadnja stvar to, da smo mi gradili igro okoli Dareta. Mi gradimo okoli Tave in Agima šele nato je nekje Dare.
Don
 
Prispevkov: 2435
Pridružen: 27 Mar 2014, 18:24

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a grega72 » 22 Avg 2016, 12:21

Leto je naokoli,pa smo spet tu, :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
grega72
 
Prispevkov: 1993
Pridružen: 25 Mar 2014, 16:28

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a guano » 22 Avg 2016, 12:40

grega72 napisal/-a:Leto je naokoli,pa smo spet tu, :lol: :lol: :lol:


seveda smo tu, če smo gospoda trenerja nagnali, pripelali pa spet jožeka :-P
N.A.T.O. = North Atlantic Terrorist Organization
Uporabniški avatar
guano
 
Prispevkov: 15857
Pridružen: 25 Mar 2014, 15:41
Kraj: Maribor

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Fantastic » 22 Avg 2016, 12:54

In tak bo v neskončnost, dokler stroka ne spozna...
Uporabniški avatar
Fantastic
 
Prispevkov: 4192
Pridružen: 25 Mar 2014, 18:04

Re: Trenutna situacija v prvi ekipi-kriza ali zasičenost?

OdgovorNapisal/-a Hetfield » 22 Avg 2016, 12:55

Torej v neskončnost.
Hetfield
 
Prispevkov: 2096
Pridružen: 25 Mar 2014, 16:13

Naslednja

Vrni se na NK MARIBOR 

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov