guano napisal/-a:izi napisal/-a:mbfc,točno tako. in ja, pisal sem tebi guano. ne bom citiral, če je odgovor direktno pod vpisom.
vredu. tudi ti pač misliš, da se ljudje ne spremenijo. jaz mislim, da se, če se hočejo. če vidiš, da pot ni prava, ne greš dalje....
ps. boli me k....če te boli k....življenje pravi, da se da vse zglihat....če pa ni volje in želje, pa adijo. to vedno ostaja opcija.
Coyote napisal/-a:Res je. Sprememba v stroki pomeni v trenutnem sestavu, sprememba celega strokovnega tima, vključno z ZZ in Gajserjem, ne samo DM. ZZ ne bo odpustil DM-ja, prej bo DM spet šel v Sturm
izi napisal/-a:guano napisal/-a:izi napisal/-a:mbfc,točno tako. in ja, pisal sem tebi guano. ne bom citiral, če je odgovor direktno pod vpisom.
vredu. tudi ti pač misliš, da se ljudje ne spremenijo. jaz mislim, da se, če se hočejo. če vidiš, da pot ni prava, ne greš dalje....
ps. boli me k....če te boli k....življenje pravi, da se da vse zglihat....če pa ni volje in želje, pa adijo. to vedno ostaja opcija.
potem pa ti očitaš, da imajo ljudje glavo v pesku? očitno jo imaš ti v sipinah.
guano napisal/-a:evo....lahko točno naštejem forumaše, ki bodo vedno znova isto pisali.....in ti isti seveda delajo konec sveta s tem.....torej, če te povzamem....če gre milanič, gre zaho, če gre zaho, bo konec kluba, zato je bolje, da milanič ne gre. pa pizda nooooooooooo
guano napisal/-a:izi napisal/-a:guano napisal/-a:izi napisal/-a:mbfc,točno tako. in ja, pisal sem tebi guano. ne bom citiral, če je odgovor direktno pod vpisom.
potem pa ti očitaš, da imajo ljudje glavo v pesku? očitno jo imaš ti v sipinah.
izi...res mi je vseeno, kaj si kdorkoli s foruma misli o meni, to si verjetno v teh letih že dognal. jaz samo vem, da so spremembe nujne. za začetek z milaničem. če pa zadeve ne bodo naprej funkcionirale, pa tudi z zahotom. ne glede, kaj bo potem. prepričan sem, da klub ne bo propadel.
liki napisal/-a:guano napisal/-a:evo....lahko točno naštejem forumaše, ki bodo vedno znova isto pisali.....in ti isti seveda delajo konec sveta s tem.....torej, če te povzamem....če gre milanič, gre zaho, če gre zaho, bo konec kluba, zato je bolje, da milanič ne gre. pa pizda nooooooooooo
Spet interpretacija, ki jo noben ni napisal.
Če gre Milanič, to ne pomeni da tudi Zaho gre. Pomeni pa, da večje spremembe v filozofiji ne bo. Vsekakor ne takšne, kot si jo ti želiš in zaradi česar si odprl to temo...
Damc napisal/-a:Nisem za Kek-a, ker ga je škoda pri nas. Po začetnem navdušenju bi bil vse samo trener ne, ker je pač domači......če si priznamo ali ne.
duff napisal/-a:Kdaj je ekipa nazadnje izpeljala neko novo izdelano akcijo? Kdaj smo nazadnje odigrali kontro? Kdaj smo nazadnje dominirali nasprotnika v domačem prvenstvu, v LV se prestrašimo nasprotnika, čemu? Kdaj smo nazadnje izdelali in prodali mladega igralca (Stojanović)? Igrali smo 2. LP, LigeE, a nekega zanimanja za naše igralce ni, zakaj? In še ena stvar, ki mi ne bo nikoli jasna, Zaho je bil fantazist, igralec navdiha, naša igra je ena največjih šablon, tempo pa tako hudo monoton, da se lahko resno čudiš, kako lahko nogomet to sploh ponudi?!
Z novim sistemom eu tekmovanj bo še težje takim klubom kot smo mi in nekaj bo potrebno korenito spremeniti, zamudili smo po prvi LP, če zamudimo še zdaj, mi ni jasno kako mislijo razrešiti težave, ki se kopičijo? Če nadaljujem naslov, ČIM PREJ!
Po forumu brska: robiraM in 4 gostov